1. Права на Клиента съгласно Закона за Защита на Потребителите

1.1 В рамките на 7 (седем) работни дни след доставката на стоката, Клиентът, който не е търговец съгласно определението на Търговския закон, има права съгласно член 55 от Закона за Защита на Потребителите.

2. Процедура за Отказ и Връщане на Стоката

2.1 В случай че Клиентът реши да упражни своите права съгласно член 55 от Закона за Защита на Потребителите, трябва да изпрати изявление за отказ от сключения договор до Търговеца и да върне стоката на свой разход. Стоката трябва да бъде в неповредено състояние, напълно комплектна, с всички прилагащи се документи и в оригиналната опаковка, както и без външни или вътрешни дефекти. Разходите за връщане на стоката са за сметка на Клиента. Ако Клиентът не спази посочените условия, Търговецът има право да откаже възстановяването на сключения договор.

2.2 Изявлението съгласно член 55 от Закона за Защита на Потребителите трябва да бъде изпратено на адреса, указан на страницата за контакти в настоящия уебсайт.

2.3 Клиентът трябва да съхранява закупената стока и да осигури запазването на нейното качество и безопасност.

2.4 Търговецът е задължен да възстанови на Клиента пълната цена, платена от него, не по-късно от 30 (тридесет) дни след датата, на която Клиентът е упражнил горепосочените права.

2.5 Търговецът не носи отговорност за разходите, направени от Клиента при закупуването на стоката.

Този уебсайт използва бисквитки и иска вашите лични данни, за да подобри изживяването ви при сърфиране.